mr scaryyyyyyyyy

HEIiiiooOOO

Fyfan vad trött jag har varit idag. I vanliga fall när jag inte har nånting att göra om dagarna brukar jag bege mig ner på stan för att söka rätt på lite kompizar och fika med hehe. Men denna dag....vilken pina. Känner att jag börjar bli sjukare än Thord, och la mig därför i sängen och spelade spindelharpan hela jävla dagen.

Japp jag har fyrkantiga ögon nu.

Var däremot tvungen att dra mig upp ur sängen för ett pass på cupolen. kul liv. Mr Scary gjorde ju inte saken roligare. Kan han bara sluta nån gång???? Okej nu ska jag en gång för alla berätta vem denna man är.

MR SCARY

* Han jobbar på cupolen i en butik där (tänker inte nämna honom vid namn, för tänk om han trots allt skulle läsa min blogg??!?!?! SCARYYY)

* Varje gång jag kommer dit och ska städa strålar han som en sol och i princip flyger på mig med sina frågor om hur jag mår, vad jag gjort i helgen, vad jag ska göra nästa helg osv osv osv osv. HALLÅÅÅ JAG MÅSTE JOBBA

* Han äger butiken tillsammans med sin fru, och så fort hon jobbar säger han knappt "hej" till mig... (vilket bara betyder en sak..... HAN KOMMER KIDNAPPA MIG, VÅLDTA MIG OCH KANSKE DRÄPA MIG SÅ FORT HAN ÄR ENSAM OCH FÅR TILLFÄLLE. Okej..... nu tog jag paranoida paulina i lite kanske hehe)

* Han stannar kvar trots att han slutat jobbet för längesen och erbjuder mig skjuts hem (ALDRIG NÄR HANS FRU ÄR MED). En gång satt han i bilen (med släckta lysen) utanför cupolen när jag hade varit och handlat på Willys. När jag sedan kommer gående förbi slår han plötsligt på bilen och frågar om jag vill åka?????? (vafan ska man säga när han redan viste att jag endast skulle åka buss)

* När jag väl åkt bil med honom har han verkligen varit påstridig om att få veta precis vart jag bor.... (jag har bett honom att släppa av mig typ 2-300 meter ifrån mig för att sedan gå mot motsatt håll för att förvirra honom lite)

* Han har även velat bjuda mig på fika och öl på gatufesten........

* Påpekar väldigt ofta hur fin han tycker att jag är, och att han gillar min lite "annorlunda" stil.......

* OCH........................... HAN KALLAR MIG "MIN GLADA PRICK PÅ KVÄLLEN!!!"

Asså pelase gud help meeee. När jag berättade för honom att jag ska flytta till spanien mörknade hans (annars oerhört övervänliga) ögon och han såg näst intill förbannad ut! hahaha herregud trodde han skulle flyga på mig och strypa mig. Passa på medans han hade chansen! Jag kanske overdriver allt och inbillar mig massa saker. Men vafaaaaaan hahahah.

JAJA. Nu ska jag sova och hoppas på att min förkyldning försvinner ur kroppen snarast. för till helgen gott folk..............................då jävlar.


Kommentarer
Postat av: elin

OCH JAG STRYPER DIG NÄSTA GÅNG DU HOPPAR IN I EN BILJÄVEL MED HONOM ELLER NÅN ANNAN SCARY GUY!!!

2010-10-05 @ 16:38:52
URL: http://elinallberg.blogg.se/
Postat av: Bärsan

FRÄSCSHCAJFISJFTTT?!?!?!?!? SLUTA ÅK BIL MED HONOM FFS! Jag får ju panik här... puss

2010-10-06 @ 19:21:32
Postat av: Paulina

JAJA, nu lugnar vi ner oss lite ;) jag ska aldrig mer åka bil med honom, eftersom jag ALDRIG MER JOBBAR DÄR:D

2010-10-06 @ 22:41:14
URL: http://paulinaallberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0