I'm lost but I'm hopeful baby

OKEJ................Varför hittade jag nyss 5 halvätna chipspåsar i mitt skafferi????
hmmffhh.

Har nyligen kommit hem från ett möte på ungdomsmottagningen. Så jävladödtjej90 idag så det finns inte. Ett under att jag orkade mig ur sängen i morse när förkyldningen slagit till mig ännu hårdade och natten varit sömnlös. Ska i allafall tillbaka igen på ytterligare ett möte klockan elva. Kul.

Tänkte senare möta upp Malin, för jag måste verkligen ha en coffehouse-sallad innan jag flyr landet och dessutom finna mig en resväska nånstans på BIrsta. Hoppas hoppas hoppas att jag inte jobbar ikväll.....det klarar jag fan inte. Har tusen saker att fixa med innan flytten, och vart ska jag göra av allt? alla kläder? allt porslin? HELP.

Tror inte jag berättat att jag hittat min efterträdare till lägenheten förresten? Det blev min fina jobbkompis på Skönsmon, Denise och hennes pojkvän. De i princip älskade lägenheten och såg ingenting negativt med den (förrutom att den kanske var lite liten för två) vilket gjorde mig riktigt glad! Min syster kommer bo här till slutet av Oktober sen flyttar Denise in from. första november. Nu håller jag verkligen tummarna för att allt ska gå bra i Spanien, jag menar....tänk om vi inte skulle klara provanställningen eller att det kanske är världens skitjobb? Man vet ju aldrig.

Nu ska fröken Allberg äta sin dagliga havregrynsgröt och lägga upp en hyfsad planering för veckan! PUSSKommentarer
Postat av: ny scoobie

Du äter ju alltid chips :D haha!

Jättefin bild!!!

2010-10-11 @ 01:29:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0