17.51

Just idag känner jag mig bara så himla ledsen. Av många anledningar, men tänker inte gå in på detalj. Känner mig inte betydelsefull för fem öre. pms, vill bara krypa ner under täcket och stanna där tills imorgon.

Tog en promenad med mamma ner till farmor och farfar tidigare idag. Pappa tog bilen haha. Fikade och chittchattade ett bra tag. Som tur är kan de få mig på så himla mycket bättre humör. Har sedan ätit middag här hemma och deklarerat. Sjukt många vuxenpoäng till mig. Klickade hem en ny parfym tidigare idag också, och sen ska jag få en ny och fin plattång av mamma och pappa i tidig födelsedagspresent, så nu går jag på helspänn vid brevlådan mest hela tiden.

Idag fyller världens bästa mormor år, tråkigt att inte kunna uppvakta henne på plats. Men hon ska få ett samtal med lite skönsång senare. Sen har vi ju världens bästa pappa som fyller år imorgon också. Blir väl troligen lite kalas här hemma kan jag tänka mig. Har ju inte så stor släkt, men ack så kärleksfull. Nu ska jag dra på mig lurarna och sticka ut på en springtur. Bort med alla jobbiga tankar! PussKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0