120816 Every now and then I get a little bit tired of listening to the sound of my tears

HEEJ!
Förlåt för dålig uppdatering, har så fullt upp här hemma med huset. MÅLAMÅLAMÅLA. Och nu har det ju varit så fint väder de senaste dagarna också, så då har man ju legat ute och stekt så mycket man förmått.
 
Idag har jag i allafall varit på Birsta precis hela dagen med Anton. Handlat allt vi kommer behöva (på varsitt håll) i lägenheten. Pengarna bara rinner iväg, och jag som inte ens har några... EH! Kom hem med en tv-bänk, brödrost, damsugare, vinglas och påslakan bla. Som tur är har jag ju bott själv tidigare, så jag behöver inte köpa jättemycket, även om det än en del saker som man självklart vill förnya.
 
Blev senare bjuden på pizza ute på Alnö, som jag suktat!! Blev däremot mätt efter en halv vilket är jävligt konstigt. haha. Tog bilen hem och nu har jag gått en långpromenad, hoppas det kanske får mig att sova bättre inatt än jag gjort de senaste nätterna. Åt däremot ett äpple nyss (dum som man är), som jag inte tål. Resulterade i kliande hals och öron, ena ögat svullnade upp.... Kul, hoppas man inte vaknar som en hamster imorgon.
 
Godnattttt!
Bild från New york, som jag förövrigt tänkte slänga upp lite bilder från inom kort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0