120819 Turning point

Trots att jag var så galet trött igår kunde jag inte somna inatt. Var så borta i skallen när jag klev upp att jag nästan ramlade nerför trappen. Drömde jättekonstigt inatt också, att jag hade börjat skolan men att den låg någon helt annanstans och allt såg så annorlunda ut. Nytt folk, internatet låg på en båt, engelskan flödade (dvs massa nya amerikanare), dans, ja herregud haha. Undra om man drömmer mer när man egentligen har för mycket att tänka på?
 
Blev en tripp till marknaden med mamma och pappa i allafall. Hade tur med vädret, molnen var inte att leka med. Det enda jag handlade var en ny plast till mobilen och en keps! Inget godis.... Ni hörde rätt. Nu är det slut på allt skit för min del. I Mellansel börjar mitt nya liv med nyttig mat, träning och goda vanor. (Kan ju iofs bli lite svårt när man kommer spela på Olearys och har tillgång till billig öl var och varannan Onsdag haha, men det tar vi då). Körde både dit och hem, föräldrarna mina uppskattar så himla mycket att för en gångs skull sittta slippa bakom ratten haha. Jag däremot älskar't! Är glad att jag hunnit köra såpass mycket i sommar och har någon slags vana när jag börjar skolan.
 
Ikväll har vi tittat på nån serie i två delar, kidnappningen tror jag den hette. Druckit varm choklad och ätit nybakat tunnbröd! Imorgon kommer bli en jobbig dag känner jag på mig. Kanske blir en filmdag om det blir dåligt väder. Nästan så jag hoppas på det! Ha det så bra, PUSS!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0