120705 i see you reaching for your keys, looking for a reason not to leave

Överlevde. Helt galet.
Klev upp halv 6 i morse och fick skjuts av pappa in till stan. Hade halkbana med 3 andra tjejer vilket kändes riktigt skönt. Var jättenervös, men det släppte efter första åket. Slirigt, och vi sladdade som fan. Tycker inte alls det var så kul som alla beskriver det, blev snarare skrämd och såg allvaret i hur det faktiskt kan gå till när det är snorhalt. Tvärnita i en hastighet av 70 km/h, hjulen skrek och det gjorde även vi första gången haha... Körde 1/4 av vägen mellan Härnösand och hem också vilket var nice! Sen satt jag på körskolan från 12-17. Såg till slut inte vad det stod på skärmen för det gjorde så ont i ögonen.
 
Har tagit en rejäl promenad ikväll och inte gjort mer än jag orkat. Imorgon har jag körlektion igen klockan 12, pappa är bäst. Han ska skjutsa in mig igen så att jag får sova lite längre. Älskar honom. Är alldeles körd i skallen. Men det är bara att kämpa på, snart är det förhoppningsvis söver. VILLVILLVILL det så jävla hårt.

Nu ska jag sova, när man börjar böla över en bild på ett par skor man inte har råd att köpa, då är man trött......GODNATT
 
En liten ensam fågelunge som satt mitt på vägen under min kvällspromenad. Troligen i chock eftersom den vägrade flytta på sig och hade blicken fäst på samma punkt oavsett hur nära jag gick. Fin i allafall! :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0