120711 When i held ya

Helllloooo!
Tycker dagarna bara flyger förbi nuförtiden, och jag befinner mig i något slags vakuum. Förstår ingenting, det är som att jag går i sömnen. Är så jävla trött om dagarna så jag ser dubbelt. Men antar att det snart är över och även jag får njuta av sommaren och den faktiska ledigheten.
 
Har för mycket att tänka på just nu känns det som. Hur mycket som helst ska göras, vissa saker vill jag mer än allt, vissa inte. Jag måste lära mig att tro på mig själv nån jävla gång, jag kan nog mer än jag tror. På sista tiden har jag bara kännt mig allmänt besviken och ledsen på allt och alla. Det där uttrycket om att man borde "behandla andra som man själv vill bli behandlad" stämmer nog jävligt bra ändå, och vissa kanske bör rannsaka sig själv aningen.
 
Jaja, ett bittert inlägg. Men förhoppningsvis är jag gladare än någon annan inom en snar framtid, då körkortet kanske ligger i min hand. ;)
 
Ikväll har jag, mamma och pappa varit ute och kört. I 2 1/2 timme runtomkring i skogen. Hoppades på att få se något vilt, men icke. En skogsduva var det närmaste vi kunde komma. Avslutade med en glass på Dannes, riktig kvalitetstid, jag älskar dem mer än allt.
 
Tröstshoppade ett par nya örhängen häromdagen. I like!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0