ledighet

Hej!

Nu sitter jag här, och är alldeles upprymd och lycklig över att vara ledig. Så himlarns skönt.
Vaknade halv ett, tror aldrig jag har vaknat så sent i hela mitt liv. Men fett skönt iaf:O
Har suttit här nästan hela dan, var ut en sväng och drack kaffe med mamma:)
Nu börjar mina ögon bli fyrkantiga, och jag känner att jag måste ut och ta vara på lite sol idag i alla fall, trots den irriterande blåsten! Men vi sesss:)


Jobbjobbjobb söndag

Hej!:)

denna helg har varit utom ordentligt tråkig. Jag har jobbat exakt hela helgen skitkul! Det är vell bara att tänka pengar antar jag, annars skulle man vell inte palla:O I går innan jag började kom marianne, maria och hennes tvillingbäbisar:) åhhhh love them! skitsöta, klara och kalle heter de:) De grattade elin, lite sådär i efterskott:) Andreas, elins pojkvän har varit här både i fredags och idag! kul:) på jobbet har det inte hänt nånting speciellt, samma folk och samma rutiner. nä nu ska jag sova, ska nämligen jobba i morgon också, kul.

seeya:)     

gatufesten

jadu, vad ska man säga?
gf-08 what?

kvällen började med att jag for hem till therese, skulle hämta lite saker. Sen gick jag med henne in till stan och vi skildes åt efter ett tag. Gick upp till ebba där alla mina vänner väntade (inte för att therese inte är en vän). Vi hade det lite majsigt, hade bla en flöjt konsert på balkongen inför folket som passerade:) Jätte fint, verkligen. När klockan började närma sig tio och alla var lite sådär smålulliga så vandrade vi neråt stan. Jag, nadia och anna som faktiskt är 18 år, vandrade in i det där två våniga tälet:O tog lite dricka och satte oss. Men kissnödigheten tvingade oss att typ hälla i oss allting. Och sen när vi skulle ställa oss upp så snurrade exakt allt hahah:D aja, vi gick vidare till daltons tältet i allafall. Eftersom jag hade nån matbiljett så passade jag på att ta min mat där. Det var hamburgare sallad och nå chips, men hamburgaren var kall och jag var inte vidare sugen på mat.. haha sen gjorde jag nånting som jag aldrig i hela mitt liv hade gjort om jag var nykter. Jag satte mig och kissade ute på serveringen! asså va:O har jag kissat inför sundsvalls befolkning? okej, jag var inte den enda iallafall.. anna också. Och nån annan tjej. När vi satt där i tältet så ringde nadias brorsa. Hon skulle träffa henne utanför lindex. Så jag följde med henne dit. Anna stannade eftersom hon träffade nån annan kompis därinne. När vi väl kom fram, så fick inte nadia vara kvar ute nå mer:/:/ bläää. Tyckte jätte synd om henne. Men jag följde med hennes brorsa till intersport där jag träffade amanda och de andra. Sen så vet jag inte vad som hände. Vart svinledsen! hahah stod och grinade som en jävla barnrumpa:O Och amanda var där, som en räddande ängel! haha men när vi kom till andra sidan ån, och jag hade fått i mig en ramlösa så lättade mitt humör lite:) Johanna var inne i madhouse tältet och dansade, och vi skulle gå in och söka efter henne. När vi väl hittade henne så försvann amanda och ebba. VAFAN vad skulle jag göra:O? vill fan inte vara här:O menmen var bara att stanna kvar med johanna och dansa:D Till slut så släppte vell även jag loss! men jag höll på att få nån fel när jag fick världens jävla dusch i ansiktet! och jag som är så jävla rädd om mitt hår(nörd). jag var helt jävla dyngsur, hae skum upp till knäna och såg ut som en ledsen hundvalp! hahaha:D:D menmen, efter allt detta så var jag och johanna så jävla sugna på karusell. Så vi gick för att åka. Breakdance vart det, trodde vi. När vi satt där och hade åkt ca 10 sekunder så stannar helt plötsligt karusell jäveln. och jag frågar han som hade hand om det: -vad håller ni på med:O? Och han ba:- Naaadaa! hahahhahah what?
Då hade de alltså stäng av hela jävla tivolit då, de hade inte bara kunnat köra klart karusellen innan? nee.
efter det så vart det fan hemgång. Blåste hela min klänning och mitt hår torrt med en hårblås, naaajs:D
När de ville gå och lägga sig ca 4 tiden så ville therese att jag skulle komma bort till henne på efterfest. Men vafan när jag kom dit, skickat sms, ringt(både på mobil och dörr) så var det ingen som öppnade. Vafan. bara att gå hem. KUL.
gick hem till ebba, la mig och sov.
Sen var denna kväll över!


 


Amanda Paulina:)<3       


haha ja, här är jag och johanna! dyngsura, men överlyckliga över att äntligen få åka karusell:)

hahah ja, här är jag och johanna! blöta, men överlyckliga över att äntligen få åka karusell:)


       

aja, tack allihopa i alla fall även fast den kanske inte vart så lyckad:)

RSS 2.0