091001

Igår blev det träning på golds gym med hasse! Sprang först 40 minuter på bandet, sen vart det styrketräning. Konstigt nog har jag ingen träningsvärk idag, även fast jag var helt slut efter och inte stretchade! Så jag satsar på ett nytt pass idag, ska snart in till stan. Det blir kör ikväll också med bosvedjan!

Förövrigt har jag bokat biljetter till England:D JAAAA det är helt sant, den 6e november far jag och återkommer till sundsvall natten den 13e! Självklart är det min käraste amanda jag ska hälsa på! Det ska bli så jäkla kul, vi ska vara i london över helgen och bara leva loppan. Sen åker vi hem till hennes hem i sleaford och bor där resterande dagar av veckan. Då kommer jag få träffa barnen och den så kallade partymamman:) Ska bli spännande, jag hoppas bara att min engelska räcker till! Nu ska jag äta mig lite lunch, hör kanske senare i kväll!Kommentarer
Postat av: Amanda

Åh det kommer att bli KUNG! Din engelska kommer absolut att räcka till, du har ju haft Jo Darling som lärare! ;) Skojas! Kanske vi till och med kan gå ut och parta med partymamman? Det ska jag försöka arrangera :D Puss!

2009-10-01 @ 14:24:12
URL: http://amandasutflykt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0