091014

Sitter hos nettisen, det blir ännu en natt hos henne!
Idag har vi varit på birsta, vaknade rätt sent och tog oss ännu senare ut dit. Jag gjorde inget fynd, tappade istället bort mina nyinköpta skinnhandskar.. eller rättare sagt, la ifrån mig dem på en bänk utanför dinsko. Gick in, och efter ca 10 sekunder kommer jag på att jag lämat dem där utanför. Springer ut och kollar, men tror ni inte att nån rask jävel hunnit knycka dem? Tack gud. Gick genast till kappahl och köpte nya, var ju tvungen att ha handskar annars fryser jag ihjäl inom kort.

Det sista vi gjorde var att inhandla fikat till spectra, buhuuuu jag är fattig!! ge mig pengar tack. Körövningen gick någorlunda bra, jag sjung ingenting eftersom jag fick stå i köket nästan hela kvällen. Yippie, vi har konsert på lördag och jag kan inte låtarna. Hade kanske varit bra om jag fick vara med och sjunga sista reptillfället? Neeeeej..

Tog bussen ut till granloholm, nettan och erika var på bio så jag vart ensam ett litet tag. Kokade mig te och gjorde massa mackor, gott kan jag lova.. men nu mår jag illa. Till slut kom de hem, de hade sett fame men tydligen hade den inte nått upp till förväntningarna. Jag är skittrött nu, ska nog sova alldeles strax.. Ska med nettan till frisören i morgonbitti klockan 10, så det blir tidig uppstigning.

Nettan:
Du måste kliva upp tidigare än mig, för du ska duscha.

Jaha, tack lixom! Jag vet att det inte var så hon menade, men det kan lätt misstolkas haha;) GODNATTKommentarer
Postat av: Amanda

haha förlåt, men varför blir jag inte förvånad att du blev av med ägodelar? :P

2009-10-15 @ 17:24:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0