091018

Kanske dags att berätta om helgens bravader?:)
I fredags åkte jag in till stan och Sofia för lite tillfixning inför manges releaseparty! Förfestade till jullåtar haha, ja jag vill ha jul nu! Vi kan väl hoppa över den här mellanperioden. Kom till oscars redan vid halv 9 eftersom spelingen skulle äga rum klockan 21. Tog oss en öl och väntade med spänning! MEN av någon anledning drog det inte igång förrän 23? Spelningen var i allafall grym, bland det bättre jag har sett live faktiskt. De hade grym chennärvaro och attityd, det höjde framträdandet ytterligare en nivå. Ett jäkla drag, framförallt under "SPRING"! då jävlar skakade jag och sofia rumpooooor. Festen fortsatte hela natten, jag dansade som en galning. I högklackat var det kanske inte det smartaste, jag kunde inte gå när vi kom hem till korsta runt halv 4.
Lördagen bestod av rep med spectra och trinity för en gemensam konsert på kvällen. Fick äntligen träffa min kära moster som jag inte sett på flera år! Båda brast i gråt när vi träffades, det var lite sorgligt faktiskt.. Konserten vart i allafall awesome, grymt bra låtar och ett jäkla sväng. Efter detta begav jag mig hemåt för lite filmtittning med mamma och pappa. Jag tror minsann att pappa hade fått nåt allvarligt fel, för han skrattade exakt hela filmen. Vi såg wild hogs?! hahah.

Idag har jag hjälpt till ute på gården, kändes skönt att kunna hjälpa till med något här hemma. Jag ser fram emot morgondagen, då ska jag klippa och färga håret samt testa kläder på "affären" inför torsdagens modevisning! Det ska bli så himla kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0