091002

Fruktansvärt less just nu.
För det första mår jag inte bra, en förkyldning börjar närma sig min kropp igen. En trötthet har vilat över mig ovanligt länge nu, jag orkar ingenting. Ställer klockan med tuppen, men somnar alltid om på något konstigt sätt. Det går helt enkelt inte att öppna ögonen! Men största anledningen till min "lesshet" är att nån person hela tiden skriver inlägg och kommentarerar mina bilder om hur ful och äcklig jag är, att jag borde hoppa från en bro så att allmänheten slipper se mig. Anonymt dessutom! Jag förstår inte, vad beror detta på? Vad har jag gjort denna person? Är det avundsjuka det handlar om? Troligen har denna person så lite att göra och så dåligt självförtroende att den lever på att tracka ner på andra. Lägg ner detta tycker jag, du får ändå inte ut något av det.

Det var meningen att jag skulle in till stan ikväll och spela poker med micke och grabbgänget, men orken sviker mig. Fredagsmys helt enkelt, blir nog bra det. Pappa har hyrt "män som hatar kvinnor" (jag vet jag har inte sett den ännu), har hört att den är skitbra så jag hoppas den lever upp till förväntningarna. Luktar gott från köket, nu ska här ätas middaaaaaag!! Trevlig kväll:)


Kommentarer
Postat av: therese

stå på dig.

Den här idioten är enbart avundsjuk och konstig i ärtan.

Du är inte ett av de orden som den har skrivit.:)

Orken sviker ibland :'/

2009-10-02 @ 23:24:19
URL: http://smellkarramellen.blogspot.com
Postat av: Pålinenno

Haha vad modigt att skriva det som anonym ;) Nennon, den personen har heeeelt rätt, du borde verkligen hoppa från en bro, det skulle göra allt så mycket bättre i världen! Eller? ;) hahaha..dö eller nåt! :P Älskar att smida londonplaner med dig med din mamma pratandes i bakgrunden! :D Sov gott hjärtat, du vet var jag finns! Puss <3

2009-10-02 @ 23:33:35
Postat av: Anonym

Du är jättevacker Funkyduck<3

ödlsa inte energi på idioter!

2009-10-05 @ 01:40:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0