091021

Igår var en trevlig dag!
Jag åkte in till stan och testade kläder inför modevisningen på Affären. 4 outfits, grymt utstickande men så jäkla coola. Linda lyckas på nåt sätt alltid sätta ihop saker som man inte alls trodde skulle passa tillsammans till nåt unikt och skitsnyggt. Träffade anette och therese och det blev en pizza på sandremo innan esteternas konsert! Konserten tycker jag inte höll speciellt hög klass om jag ska vara kritisk. Den hade sina stunder, bland annat när Elin äntrade chenen och krossade alla. Jävlar vad bra det var, jag rös över hela kroppen och tårarna kom (trots att det inte var en ballad). Sista numret "your sex is on fire" var också bra, perfekt som avslutningslåt. Jag sov hos nettan, så jag är inte utsövd.

Denna dag startade med en rejäl frukos. Gröt och mackor, mums! Begav oss mot staden, nettan mot arbetsförmedlingen och jag mot makeupstore. Jag skulle fixa mig en tid för sminkning under morgondagen, och klockan 13.00 blev det. Kändes lite konstigt, för jag menar.. allt smink kommer ju försvinna innan klockan 19? Aja, de kanske hoppar omrking där bakom catwlaken och piffar till en innan:) Sen gick jag på polisstationen, för jag hade fått ett oerhört roligt brev hem i lådan: "din plånbok finns att hämta hos polisen". YEAH, plånboken som jag blev bestulen på i somras har tydligen nån feg jävel lämnat in. I och för sig var väl det snällt, men varför ens ta den om man inte har samvete till att behålla den sen? I den fanns mitt legg, busskort, lånerkort, några klubbkort och ögondroppar (hahahhaha). Det enda som saknades var min kära hundralapp som hade suttit grymt fint nu (ja, jag är fattig).

När nettan var klar på arbetsförmedlingen åkte vi till birsta och köpte godis! 3.90 på willys, då måste man ju passa på:) Sen satt vi i en fåtölj på birstacity och smockade i oss tills vi var proppmätta och ville spy, skönt. Mamma hämtade mig och nu är jag åter i sörlindjö. Peppar inför morgondagen, det ska bli så jävla kul! förlåt att jag svär, men ibland måste man faktiskt få göra det. Kanske hörs vi nåt i morgon:) BYE

Kommentarer
Postat av: elin

åh, vad jag blir glad av dina fina ord! :D

ps. jag tycker att din pipa är fantastisk! puss!

2009-10-26 @ 00:11:09
URL: http://elinnylander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0