Fotografering

Förlåt, jag har blivit hemskt dålig på att uppdatera.. Vet inte vad det beror på, troligen har man fullt upp med annat! Tack i allafall för er trogna läsare som följer mig i vått och torrt;)

I går var jag till sax o kam och klippte mig inför modevisningen. Eftersom jag redan har såpass kort hår går det inte att göra speciellt mycket. Men denna gång verkligen snaggade hon mig i nacken, jag fick fan kortare hår än killarna. Ser väldigt bra ut, men det är såklart ovant. Rakapparaten bara flög över huvudet! Blekte håret, och på torsdag blir det troligen en toning som gör håret lite mer grå/blått/silver. Ska bli spännande! Temat kommer vara 20-tal, så troligen kommer jag att ha mer slickat hår än jag någonsin har haft. Det framhäver ansiktet lite, och till det röda läppar och sotade ögon...Mums arne. Makeupstore kommer fixa sminket, vilket jag ser fram emot!

Det var också meningen att jag skulle till Linda och Affären efter för att testa alla kläder. Men det tog allt för lång tid hos frissan så vi flyttade fram det till idag! Vi kommer ha 4 oufits, den 4e lite mer extrem. Jag har fått uppdraget att plocka modeller och till denna visning valde jag : Matilda, Elin (syster) och jag som tjejer. Hans, Gustav och Joakim som pojkar. Jag tror det blir grymt bra, försökte variera längder och storlekar lite!

visningen kommer att hållas på stadshuset, så om ni känner att ni har tid, lust och råd (det är ganska dyrt, 180 kronor) så tycker jag absolut att ni ska satsa på att komma. Det serveras 2 glas vin och lite tilltugg! Nu måste jag bege mig:) Slänger upp en udda bild från fotograferingen för "Affären" som jag och Anton gjorde för några veckor sedan. Ha det fint!Modeller: Paulina Allberg&Anton Hemgren
Foto: Lisa Thomasdotter Carlstedt
Styling: Linda Westlund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0