long way around

Hemma i Sörlindsjö igen!

Idag har jag umgåtts med Anette, hon åker tillbaka till England imorgon igen, men tog tåget till Gävle och sin pappa redan i dag. Träffade sedan på Micke och Matilda, umgicks lite innan Matilda skjutsade ut mig till Alnön. Umgicks med Anton ett tag, sen blev det gifthandel på hög nivå inför hans mammas födelsedagskalas på måndag!

Tog bussen hem med syster och nu sitter jag här med påsarna under ögonen efter att ha lyssnat igenom massa band sedan vi var små. Skrattat och gråtit omvartannat! I morgon spelar vi med Micke och Andreas som sagt på Hembygdsgården här i Attmar, sen blir det käk i stugan förhoppningsvis och sist men inte minst Råttans stuga i Northhasel. Känner på mig att detta kommer bli en sjukt jävla underbar helg, är pepp som tusan. Ska dessutom få umgås med min vän som jag saknat alldeles för mycket.

NU blir det sängen, tidig morgon i morgon. Trevlig Midsommar på er alla!


BYE

NU åker jag tillbaka till stan igen för jobb jobb och åter jobb. VILL INTE.

Förhoppningsvis ser ni mer av mig inom en snart framtid. Kan inte, får inte gå lika lång tid som sist. PUSSPs. Också en bild jag inte hunnit ladda upp. Hoppas ni gillar den.
Foto: Moa Fredholm.

shooooooooooooooooooooooooooooooot

Här kommer alltså 2 av bilderna, precis som jag lovade. En i färg, en i svartvitt. Fotograferingen ägde rum i vängåvanparken, rätt spontanfotografering för att lära känna varandra inför kommande plåtningar. Förstår inte varför jag dröjt så länge med att lägga upp dem på bloggen...Skyller på att jag inte har internet i lägenheten.

Jennie är en kanonfotograf, en fantastiskt engagerad, glad och sprudlande människa som jag verkligen hade skitroligt med. Kommande plåtning (som jag hoppas ska ske så fort som möjligt) kommer förhoppningsvis att göras i sammarbete med Affären och Dorion Chang.

Fantastiska Jennie hittar ni här och här :)

mihihiiiiiii

hmmmmmmm.....tror jag ska slänga upp nån bild från plåtningen jag och Jenni hade för ett bra jäkla tag sen. Har inte visat dem för er, så det är nog på tiden. HÅLL UT, FÖRST FOTBOLL.

HEEEEEEEEEEEJJJJJ

HERREHERREGUD. Det var verkligen år och dar sedan jag kikade in här, dammigt och jävligt.

Jag mår bra, är för tillfället hemma i skogen, där jag trivs som bäst (korta stunder iaf). Mitt liv flyter på, jag städar som den städtant jag är om dagarna, äter ostkrokar, dansar tango, hoppar hopprep, tuggar tuggummi, OSV. Jävulskt underhållande dagar. Jag trivs. Ibland.

Sommarvärmen har inte lyckats komma hit ännu, det gör mig lite less. Det är ju det man går och väntar på ett år. När sommaren är över åker jag fan till varmare breddgrader, klarar inte av kylan och den dystra hösten. N E J.

Midsommar är det snart också, den tillbringar jag först på Hembygdsgården här med Syster, Micke och Andreas. Lirar lite musik och tjänar kosing. Sen blir det middag hos farmor och farfar innan jag förhoppningsvis beger mig till Råttans stuga i Norrhassel för mysmysmys osv. Har spelning i Stöde på Midsommardagen också, så det gäller att hålla sig fräsch. Midsommardagen däremot, då planeras partey med stort P.

Ikväll blire fetkväll framför fotbolls-vm. Brasilien - Elfensbenskusten. COMMOOOONRSS 2.0