111226 Juldagen.

Hej alla!
Hade en hemskt trevlig julafton på hemmaplan med familjen. Klev upp tidigt för frukost, sen kom farmor och farfar på besök för lite fika och julklappsöverlämning hehee. Tog dagen sedan som den kom, promenad med syster och Charlie, Kalle-Anka, glögg, mat, julklappsöppning och massa godis. Fick många fina julklappar, älskar min familj så mycket.

Idag har vi varit hos farfars på julmiddag. Tradition. Hela släkten på pappas sida var också där, så det var roligt att träffa små-tvillingarna. De har blivit så stora, helt crazy att det redan har gått 5 år.... Vart i allafall kvar där ett bra tag. Jonas kom och hämtade Elin så det blev bara jag och päronen som återvände till skogen. Jag trotsar "måste ut på juldagen stressen". Tar förhoppningsvis igen det imorgon istället då jag kanske tänkte gå på Allstar och titta på Micke som spelar med frihetsorkestern. Har tittat på 2 filmer ikväll, så nu är jag slut i skallen.

Nu stänger jag mina blå till regnet (!!!) som smattrar på fönterrutan. Det är stormvarning, klass 2. Shiiiiit. Godnatt! PUSS
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0