111223 Dan före dopparedaaaaan

God morgon då gott folk!
Sitter här vid köksbordet, fortfarande bara i nattlinnet och myser. Tända ljus, julmusik och god frukost! Mamma och Elin är i Matfors för att handla det sista, skönt med en liten stund för sig själv. Dessvärre har julkänslorna inte hunnit infinna sig ännu, men kanske man ska göra ett sista försök med det genom att besöka julkonserten ikväll?

Har handlat klart alla julklappar, nu är det bara inslagningen kvar. Ska väl försöka städa klart här hemma idag också, dricka glögg och dansa runt med mina nya hörlurar på huvudet som jag fick av Anton i julklapp! <3 Ikväll har jag beställt tacos, så jag längtar till middagen haha. Ska försöka hinna springa över till Moa med hennes julklapp också!

Igår träffade jag Amanda, som jag inte träffat på över ett halvår. Men som vanligt kändes det som igår. Hon är så bra! Passade även på att svänga in till Matilda på nyjobbet hennes och önska god jul. Idag känner jag mig glad trots dålig sömn, så nu ska jag passa på att hugga tag i allt medans mitt humör är på topp. Ha en trevlig dag! PUSS

Bjuder på en galen med asglad bild dagen till ära. Ursäkta att jag nästan visar hela härligheten... hahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0