120807 Tisdag.

Har hänt alldeles för mycket här egentligen för att orka få ut det i ord. Det får bli en annan gång istället.
 
Har i allafall haft en kanonhelg med Matilda, Sabina och Lisa. Finbesök från Uppsala, kunde inte komma mer passande! Vi startade Lördagen på Memento med tacobuffe, så sjukt gott, fattar inte varför man inte gjort det tidigare! Blev sen några öl hemma hos Matilda innan det bar av neråt stan. Invito och Allstar hela natten lång, kul att få dansa av sig lite :) Sov allihopa i Matildas lägenhet och startade Söndagen med lite Aristocats och gofrukost. Blev sedan stan och middag innan jag begav mig hemåt igen och likaså flickorna! Hemskt trevligt att de ville ta en liten tripp hit till Sundsvall, var ju trots allt 2 år sedan vi sågs sist, även om det kändes som igår.
 
 
Var iväg och köpte min efterlängtade tv häromdagen också. 42 tums platt-tv för 3 papp. Inte så farligt pris va? Kanske ingen toppen tv men duger för en fattig student ett år eller två! Annars har jag lite smått ångest nu om dagarna då jag inte har så mycket att göra. Då kommer alla tankar till mig ännu mer... Men försöker fylla dagarna så gott det går, börjar ju skolan snart igen också så då har jag det jag gör. Vi håller på att måla huset här hemma också, ser ut att bli finfint. Längtar tills det är klart.
 
Imorgon ska jag fota med Jennie! Helt galet, har inte stått framför kameran på över ett år. Ska bli jätteroligt, och hoppas resultatet blir hyfsat iaf :) Vi kommer hålla till i skogen ovanför där hon bor, i Haga. Det finns nån gammal träkoja där som vi tänkte använda som rekvisita! SPÄNNANDE. Hoppas allt är bra med er <3 PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0