120820 friendship <3

Har haft en jättejättefin dag även om en förkyldning har lyckats krypa sig på...
Åkte ut till Dollarstore och handlade lite nödvändiga saker till lägenheten. Bla. två tavlor! Kan inte fatta att jag flyttar om 4-5 dagar, börjar skolan om precis en vecka. Weeeeerdoooo.
 
I allafall åkte jag sedan till stan för att möta upp HANNA!!! :D Hon hörde av sig tidigare idag och sa att hon skulle mellanlanda i Sundsvall en sväng innan hon beger sig vidare mot Grekland (det aset). Så självklart kastade jag på mig kläderna och burnade mot stan. Smilbanden var ju fan uppe i pannan på mig när hon tågade ut med resväskorna! Gud vad glad jag blev! Vi sprang på stan och handlade allt hon skulle komma att behöva, sen avslutade vi med en middag på Coffe House. Kort, men välbehövlig kvalitetstid. Självklart bölade man senare som om man sålt smöret och tappat pengarna när hon skulle vidare... Hualigen vilken fin vän. Men vi ses ju snart igen, MAFIA i November!!!! Kommer bli spårat.
 
Passade på att hälsa på Matilda en sväng sen också, kunde ju inte köra bil så mycket som jag grinade haha... Skitsnack med den bästa skitsnackarn tackar man ju inte nej till! Hon har ju fått så fint i lägenheten också! Och vilket läge sen! Slog mig ner i sängen och blev liggandes i nån timme. Skööööönt.
 
Nu ska jag sova bort den onda halsen och vakna frisk som en nötkärna imorgon, sånt här har jag inte tid med!!!! Godnatttttt lovers. PUSS
 
Hahahahaha slisk................ <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0