120211 Happy birthday!

La mig tidigt för att försöka sova, men det går inteeeeeeeeee. Får fnatttttttt. Saknar Anton.

Idag fyller han år dessutom min lilla pojkeee!!! 21 år :) Tråkigt att han inte kunde vara hemma i helgen bara så man fick uppvakta honom lite iaf. Han är ute och spelar istället för pappa sin med Black Jack, vilket iofs är jättebra. Får ta igen det nån dag framöver istället.

Denna dag har varit slapp som alla andra dagar. Tittat skidskytte, tagit en långpromenad, hälsat på farmor och farfar och övningskört. Går faktiskt riktigt bra med körningen och jag vill bara komma igång nån gång nu så jag kan ha det där jävla kortet i handen inom en förhoppningsvis inte allt för lång framtid. Måste bara ta tag i det, så ska prata med körläraren på skolan på Måndag och se vad man kan komma fram till. Syrran har ju redan skrivit in sig på körskolan och har första lektionen på Måndag, ASNICE.

Är lite piggare överlag, men har inte mycket till röst idag. Hostar och kraxar hela tiden. Har svårt med det där att hålla käften när jag måste, då pratar man ju bara ännu mer.... Imorgon åker jag troligen tillbaka till Mellansel igen. Förhoppningsvis får jag skjuts av Jonas så jag slipper ta den förbannade bussen som jämt är fullpackad.

Men ja, jag ska väl försöka slå igen mina blå en gång till och hoppas på det bästa. HÖRS PUSS.


Grattis lillhjärtat! <3

120210 Coming back as we are.

Fredag, men har inte fredagskänsla. Antagligen för att jag har haft långhelg.
Idag har jag inte gjort många knop, Matilda kom hit över dagen och hälsade på mig en sväng vilket var väldigt uppskattat. Dricka te och snacka skit, that's our thaaang! Hann även slänga i lite färg i hennes hår.

Nu ska jag ligga och titta serier och film tills jag slocknar med mami. Har besällt ostkrokar och cola av pappa som antagligen lär slinka neer nån gång under kvällen. Inbilliar mig att när man är sjuk får man tjocka. Jaja, just nu orkar jag inte bry mig så mycket om det. Ha en trevlig kväll! Puss


Som de mongon vi är. <3

120209 What doesn't kill you makes you stronger

Kinglig dag! Solen har strålat som bara den och jag har suttit på bron, lapat, druckit mängder av vatten och läst "Det är jag som är Zlatan" som jag lånat av Jesper. Intressant bok. Tycker alltid det är så roligt med självbiografier. Nyss duschat, ringt Lars ang. turne med Voices of Unity, ätit mat och lyssnat gospel. Man kan hinna med mycket trots att man är sjuk, nice.

Mamma har fått nå jävla sprätt btw och köpt sån där "Linas matkasse" eller vad det heter. Står och lagar mat hela dagarna... Så ja, gott och nyttigt till middag även idag tackar man ju inte nej till haha. Nån rödspätta om jag inte minns fel. Ska förövrigt gå in i köket och titta om hon fortfarande lever.... brb.


SAKNAR BEAVER!!!

-

Blir bara så glad av denna bild. Från nu när jag varit sjuk och bästa tagit hand om mig. Så fin. Jag älskar dig.


23.33

Hemma. Så jävla skönt. Fick världens godaste middag om man jämför med det jag ätit från skolan denna vecka, har gosat med djuren och legat i soffan som en annan död sill. Nu ska jag sova så gott jag bara kan! Take care, puss.


120208 Tired of being sick and tired

Trött på att vara sängliggande nu. Visserligen har febern försvunnit ur kroppen, men har så svårt att sova och är galet slut om dagarna. Igårkväll orkade jag mig ändå utanför dörren för att äta middag (i allrummet iofs haha)... Sen kollade vi på John Mayer och åt semlor. Skönt att göra något annat, men det straffade sig tyvärr.

Har hostat sönder hela natten så det bara river i halsen när jag pratar. Funderar faktiskt på att åka hem idag, för här gör jag ingen nytta och jag kommer verkligen inte kunna göra en hel konsert på Lördag när jag inte kan ta en enda ton just nu. Det hade varit jätteroligt, emn ibland måste man lyssna på kroppen och som tur är klarar sig kören utan mig en gång. De är sååå bra.

Nu ska jag ringa föräkringskassan och se vad de säger. Hoppas det inte skiter sig med bidrag och skit bara för att man är sjuk. Så borde det inte vara, man måste väl kunna leva ändå.... Hörs kanske senare! Puss


120206 You have to follow thrugh.

Jaha, kanske man ska försöka ge sig på det här igen nudå..... Mest för att jag inte har speciellt mycket att göra idag, satt och kollade igenom massa gamla inlägg och kommer fram till att det faktiskt är ganska skönt att skriva av sig ibland även om jag inte kanske kan skriva precis allt jag känner eller vill, och vet vilka som läser.

Idag ligger jag hemma i sängen, sjuk som fan. Längesen jag mådde såhär pissigt ärligt talat. Har kännt mig småförkyld flera dagar, men just igårkväll small det till som bara den. Feber aka hell, hade tre lager kläder på mig plus täcke och filt och höll ändå på att frysa röven av mig. Anton får springa och passa upp på mig med mat och tjänster när jag inte orkar kliva ur sängen själv annat än att uträtta mänskliga behov. Glad man har toa på rummet dagar som dessa. Känner mig stressad eftersom jag vet att det ligger mycket framför mig och jag har inte tid med detta... Men lär knappast bli friskare om jag stressar fram. Så ja, vila är väl det ända rätta även om det kan kännas sjukt tråkigt. Fick åka in till akuten i fredags också eftersom jag fick en allergichock. Ögonen svällde igen totally, såg ingenting. Självklart ska allt hända på samma gång! Som tur är gick det bra iallafall, även om det tog mycket på krafterna.

Tur jag har Anton som springer och passar upp på mig i allafall. Idag har han köpt lakrits, isglass, choklad och popcorn till mig, glad tjej haha. Fetare blir jag, men när jag sedan väl är frisk, då är det bannemig jag som ska ta tag i träningen och mitt nya liv. Vet att jag kommer må så mycket bättre.

Ska försöka pallra mig in i duschen nu när ipreenen börjat värka. Hörs på inom en inte allt för lång framtid! Puss


Sjukling på promenad i ett iskallt Mellansel...

RSS 2.0