120211 Happy birthday!

La mig tidigt för att försöka sova, men det går inteeeeeeeeee. Får fnatttttttt. Saknar Anton.

Idag fyller han år dessutom min lilla pojkeee!!! 21 år :) Tråkigt att han inte kunde vara hemma i helgen bara så man fick uppvakta honom lite iaf. Han är ute och spelar istället för pappa sin med Black Jack, vilket iofs är jättebra. Får ta igen det nån dag framöver istället.

Denna dag har varit slapp som alla andra dagar. Tittat skidskytte, tagit en långpromenad, hälsat på farmor och farfar och övningskört. Går faktiskt riktigt bra med körningen och jag vill bara komma igång nån gång nu så jag kan ha det där jävla kortet i handen inom en förhoppningsvis inte allt för lång framtid. Måste bara ta tag i det, så ska prata med körläraren på skolan på Måndag och se vad man kan komma fram till. Syrran har ju redan skrivit in sig på körskolan och har första lektionen på Måndag, ASNICE.

Är lite piggare överlag, men har inte mycket till röst idag. Hostar och kraxar hela tiden. Har svårt med det där att hålla käften när jag måste, då pratar man ju bara ännu mer.... Imorgon åker jag troligen tillbaka till Mellansel igen. Förhoppningsvis får jag skjuts av Jonas så jag slipper ta den förbannade bussen som jämt är fullpackad.

Men ja, jag ska väl försöka slå igen mina blå en gång till och hoppas på det bästa. HÖRS PUSS.


Grattis lillhjärtat! <3

Kommentarer
Postat av: ny scoobie

Adododoo! Jävligt nice bild! haha! Miss you!

2012-02-29 @ 19:08:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0