120206 You have to follow thrugh.

Jaha, kanske man ska försöka ge sig på det här igen nudå..... Mest för att jag inte har speciellt mycket att göra idag, satt och kollade igenom massa gamla inlägg och kommer fram till att det faktiskt är ganska skönt att skriva av sig ibland även om jag inte kanske kan skriva precis allt jag känner eller vill, och vet vilka som läser.

Idag ligger jag hemma i sängen, sjuk som fan. Längesen jag mådde såhär pissigt ärligt talat. Har kännt mig småförkyld flera dagar, men just igårkväll small det till som bara den. Feber aka hell, hade tre lager kläder på mig plus täcke och filt och höll ändå på att frysa röven av mig. Anton får springa och passa upp på mig med mat och tjänster när jag inte orkar kliva ur sängen själv annat än att uträtta mänskliga behov. Glad man har toa på rummet dagar som dessa. Känner mig stressad eftersom jag vet att det ligger mycket framför mig och jag har inte tid med detta... Men lär knappast bli friskare om jag stressar fram. Så ja, vila är väl det ända rätta även om det kan kännas sjukt tråkigt. Fick åka in till akuten i fredags också eftersom jag fick en allergichock. Ögonen svällde igen totally, såg ingenting. Självklart ska allt hända på samma gång! Som tur är gick det bra iallafall, även om det tog mycket på krafterna.

Tur jag har Anton som springer och passar upp på mig i allafall. Idag har han köpt lakrits, isglass, choklad och popcorn till mig, glad tjej haha. Fetare blir jag, men när jag sedan väl är frisk, då är det bannemig jag som ska ta tag i träningen och mitt nya liv. Vet att jag kommer må så mycket bättre.

Ska försöka pallra mig in i duschen nu när ipreenen börjat värka. Hörs på inom en inte allt för lång framtid! Puss


Sjukling på promenad i ett iskallt Mellansel...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0