120106 Om du ändå kunde förstå.

Hej.
Känner mig lite mer positiv idag än när det tidigare inlägget skrevs haha... Har ju trots allt fått spendera nästan en hel dag med Matilda! :) Övningskörde in till stan med pappa i halkan, fyfan första gången jag körde i snö! Men det gick galant även om jag höll på att bryta ut i panik X antal gånger jag hamnade i alla spår....

Matilda hade ju nästan kört sönder hela sin bil när vi möttes (hahahha) så det var ärenden vi först fick uträtta! Ny motorvärmarsladd (som hon tydligen kört iväg med när bilen fortarande satt fast) och nödlösnings-reparation på avgassystemet hos pappa Janne. Förlåt att jag hänger ut dig Matte, men blir så glad av dig haha.

Det blev lite shopping för mig i allafall! Kom glad hem en snygg skjorta, nya vinterskor, en klocka och massa andra smycken rikare. Älskar rea, halva reapriset lixom, jag blir som i eld och lågor haha!

Ikväll har vi tittat på "The Voice" här hemma i soffan, faktiskt ett ganska underhållande program ändå. OLA SALO..... ÅHHH. Kärlek.

Ska glida ner i sängen strax, galet trött. Hur mycket tränig ger det inte egentligen att promenera en hel dag på stan???? Måste kolla upp det där. Perfekt kombo ju, shopping+promenad....oh yes! Nu börjar jag svamla! Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0