120615 DON'T HURT ME NO MORE

Godkvälll.
Är sinnessjukt trött idag pga sömnbrist. Kan verkligen inte sova om nätterna (igen)... Känner mig så stressad och har ont i magen över så många saker. Man är ju lixom inte som människa heller då om dagarna när man inte får nån sömn. Har ändå lyckats pallra mig till körskolan idag och hämtat flyttkartonger hos Anton. Tur man har världens snällaste pappa som hjälper mig med vad jag är behöver.

Har hänt mycket sen sist ändå, bla. har ju Elin tagit studenten vilket känns helt sjukt. Vi var först på västermalms skola och såg henne gå ut på trappen (världens vackraste:'), hann få en skymt av flaket och hade sedan mottagning hemma i Sörlindsjö. Roligt att det kom så många för att gratulera, jag är så himla stolt så det är inte sant. Bölig som man är grät man väl ca 20 gånger under dagen. Har faktiskt ingen aning om hur hennes planer nu lyder för framtiden, med det lär ju visa sig ganska snart när hon är chef på nåt flott ställe haha ;)

Vi får se vad som händer i helgen, har planerat att gräva ner mig i böckerna och testerna inför körkortet så man är någorlunda förberedd i tid. Hoppas det är fint väder imrgon också så man kanske hinner med att sola lite! Längtar tills den riktiga sommaren kommer, nu är det ju bara regningt och grått hela dagarna.

Längtar även som en dååååre tills midsommar som vi ska fira hos Eskil!!! Nästan halva musiklinjen från Mellansel kommer, REUNION WOHOO! Ska bli så sjukt roligt, speciellt att träffa Hanna som jag saknar sönder mig efter. Det ser mörkt ut med spelning på midsommar däremot vilket är lite tråkigt eftersom det är lite av en tradition, men vi smider nog andra planer.

Nu ska jag passa på att krypa till kojs tidigt. Tittat på fotbollen ikväll som Sverige såklart förlorade mot England, så jag är lite förbannad om jag ska vara ärlig haha. Men de gjorde trots allt en bra match ändå, får försöka lugna mig med det ;) Godnatt! PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0