120605 What is love?

HEJ!
Denna vecka är stressens vecka. Galet mycket att göra, och på Fredag tar syster studenten. Helt CrAzYyyyyY, jag fattar ingenting. Börjar fundera på vafan jag har gjort i tre år?! Har väl ändå hunnit med endel, som att skaffa lägenhet, jobba, flytta till Spanien osv. Men ändå, tre år utan något riktigt vettigt. Och, ändå vet jag ännu inte riktigt vad jag vill bli eller ägna min framtid åt. Jobbigt läge....... Men ett år till på folkis gör nog susen ska ni se haha ;)

Har funderat länge på att tatuera mig. Och blir inte mindre sugen när Elin tänker sätta nålen i huden igen. Men har lixom aldrig riktigt kommit fram till vad jag vill göra. Har funderat på massa texter och motiv, men velat fram och tillbaka om att när det väl sitter där sitter det föralltid. Det ska vara något jag står för och känner med. Har också börjat tycka att det känns med unikt att vara utan tatuering nuföritiden, men det är ju såå fint om man hittar rätt.

I ALLAFALL, här är en tanke jag har.

Varför jag vill göra just denna: först och främst för att den är skitsnygg och sitter på ett bra ställe där man inte ser den allt för mycket. Just ordet fjäder betyder bla: förlust av det gamla, ny tillväxt. Blicka framåt. Att den renar, en energikälla.

Kom hemskt gärna med åsikter, uppskattas hjärtligt! :) Imorgon ska jag städa här hemma, så nu blir det sängen! Natti, puss.

Kommentarer
Postat av: Råttan

Myyyycket fint!!!

2012-06-06 @ 08:31:56
Postat av: Dirty Bitch

Jag håller med!

2012-06-10 @ 15:20:25
Postat av: ellinor

vad coolt att jag hittar min egen tatuering på din blogg, haha. jag gjorde den för snart två år sedan och har aldrig ångrat den för en sekund. Älskar den lika mycket idag som när jag kom från tatueringsstudion! Så kör hårt!

2012-07-16 @ 17:00:14
URL: http://ellllllie.blogg.se
Postat av: ellinor

Haha, yes det är min tatuering! Jag satt och googlade på lite andra tatueringar för att få inspiration, och sen kom en bild på min egen upp från ingenstans, haha så jag tryckte bara upp den och då kom jag in på din blogg! Tack, vad glad jag blir! Jag har ju varit med och designat den själv så det är sjukt kul att höra! Ja visst gjorde det ont, hade dock förväntat mig att det skulle vara mycket värre, men jag är ganska tålig ;) Det var iallafall värt det! Jag tycker att du ska satsa om du tycker det är snyggt :)

2012-07-17 @ 11:42:34
URL: http://ellllllie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0