120529 HEJ!

Hej världen, ja jag lever.
Har helt enkelt inte haft tid, lust, ork eller energi till att skriva här. Har som ni säkert förstår hänt en hel del sen sist.

För det första tog vi bort min finaste ängel och kamrat, vår hund Charlie. Har varit skitjobbig eftersom jag faktiskt vuxit upp med honom, han har alltid funnits där. Jag vet att han har det bättre där han är nu eftersom han inte mådde speciellt bra på slutet, men det är svårt att acceptera ibland. Jag vet att himlen har fått världens finaste ängel.

Skolan har nyligen slutat också, så jag är hemma i Sundsvall på sommarlov. Avslutade året starkt med en resa till USA, både New york och Chicago i nästan två veckor. Helt galet häftigt! Så himla mycket nya intryck så man förstod nästan inte att man var där förrns efter några dagar. Sett massa sevärdheter och sjungit sjukt mycket gospel, sett konserter som blåst mig av stolen, shoppat så att ångesten varit på topp, ätit massa skräpmat, sovit på en luftmadrass, solat, promenerat osvosvosv.... Kommer aldrig glömma detta.

Har varit iväg på massa sökningar också för skolor, det slutade med rock på Mellansel! Så himla glad att jag faktiskt tog mig in. Har däremot lite ångest över att nästan alla ska sluta. Alla mina nära vänner. Men istället kommer det ju bli ett helt nytt år, med bara nya människor. Och det är ju också nyttigt, och roligt. Så det är på två sätt, jag tror det blir bra till slut i allafall.

Sommaren kommer jag ägna till KÖRKORT. Ja, jag har faktiskt tagit tag i det och hade min första körlektion igår!!!! Gick otroligt nog skitbra, han hade nästan ingenting att säga till om. Så förhoppningsvis kan jag kanske komma undan lite billigare. Allt är i allafall bokat, så det är bara att sätta igång med teorin. Datumen kommer jag inte avslöja ;) Sommarjobb har jag dessvärre inte fått tag på, så det blir spelningar jag kommer försöka livnära mig på.

Nu ska jag laga mat tills pappa kommer hem. Så himla skönt ändå att vara hemma i Sörindsjö. Vi hörs, puss!RSS 2.0