And i'm home!!!!!

Jisses vad de senaste två veckorna bara har rusat förbi. Nu har jag lov och är på hemmaplan, vilket känns helt galet då jag inte varit hemma på typ 7 veckor. LOVELY.
 
Denna vecka har vi varit på en liten "turne" eller vad man ska kalla det. Söderhamn, Olearys i Övik och Sundsvall var hållplatserna, och det räckte då gott och väl. Idag har vi då spelat på hedberska (min gamla gymnasieskola). Sjukt roligt faktiskt! Mamma, pappa, Micke och Matilda var där och kikade också, värmde i lillhjärtat mitt. Gjorde lite ont faktiskt att säga hejdå till ensemblen min, när man varit upp i varandra flera veckor. Men det är nog jävligt bra med en paus också.
 
Blev såklart en liten shoppingrunda med Mami direkt efter, 30% på hela Cubus.... iiiiiihhhh! Blev en blå stickad tröja, linnen och nå småsaker. Tröstande i detta eländiga snöoväder. Sen har jag hittills bara spenderat tid på soffan framför tvn. Råkade slockna till nån sekund innan middagen också, sjukt sliten. Låter som att jag har rökt i typ 30 år dessutom. Nice.
 
Ikväll blir det fredagsmys deluxe. PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0