130427 Lördag

En sannerligen härlig Lördag i lilla Sörlindsjö.
Har umgåtts med papi idag! Vi har promenerat, snackat massa skit och hälsat på farmor och farfar. Himla skönt att prata av sig med honom, konstigt nog förstår han mig ibland bättre än någon annan. 
 
Mamma bjöd på godmiddag, nån slags köttfärspaj. Matkoma dirrrrrr! Har sedan legat lamslagen i soffan hela kvällen. Tittade på hockeymatchen och åt syrrans utsökta kladdkaka! 
 
Kunde inte gå och lägga mig med dagens klump i magen, så innan jag äntrade sängen anmälde jag mig också till Örebro högskola. Så det blir antagningsprov någon gång i slutet av Maj. 
 
imorgon åker jag tillbaka till Mellansel. Men först kommer både Matilda och farmor och farfar hit och hälsar på! :D Lite sent kalasande!
 
Puss på er! 

130426

Goder afton! Längesen, som vanligt.
 
Är hemma i Sörlindsjö över helgen. Skönt att komma hem en sväng, behöver verkligen vila en aning nu när jag dragit på mig en dunderförkyldning och allt. Har fullt upp i skolan, det är sista veckorna nu med projekt och sökningar om vartannat. Ska iväg till Örebro i slutet av Maj och söka musiklärare, sen troligtvis Stockholm i början av Juni. Vet egentligen inte om lärare är något för mig, men ska i alla fall söka.
 
I övrigt är det väl ganska mycket ångest över vad man ska göra med framtiden. Tänkte att jag skulle ta detta år till att verkligen fundera över vad jag vill bli osv. Det har ju inte gått så bra haha! Har inte kommit fram till mycket alls om jag ska vara ärlig. Men jag är sjukt förbannad på mig själv över att jag varit så ouppmärksam vad det gäller sökningar till musikutbildningar. Tror att kandidat kanske hade varit något för mig. Då hade jag isf kunna läsa till pedagogik ett år och haft en musiklärarutbildning på det viset. Men, det kommer en chans nästa år också! Det är bara det att ett år känns så långt bort. Vad ska jag göra? Jobba? Börjar känna mig sjukt vilsen. Fyllde 23 förra helgen också. Dedär med att man "börjar känna sig gammal" kommer krypandes haha. Hade en fin helg iaf, kompisarna på skolan uppvaktade mig med tårta och sång och lite galej på fredagskvällen.
 
Annars är allt bra! Jag har verkligen haft en sjukt bra år. Rockutbildningen har varit perfekt för mig, jag har utvecklats som fan om man får säga så! Att alltid behöva låta bra "själv" och inte i en kör har nog varit nyttigt. Jobba på nya tekniker och funktioner hela tiden när man har nya projekt. Sjungit allt från Maiden till tårdrypande ballader. SKITKUL! Gospel är nog ett bra grund-år, men sen vill man nog vidare, i alla fall jag! :D
 
I slutet av Maj sticker vi då till USA igen, New York here we come! Taggad till tänderna, även om jag är galet flygrädd. Ska inte köpa lika många skor (8 par) och klänningar (11st) som sist! ;) Men shopping blir det iaf!!!!!
 
Sen ska man ju hinna städa ur lägenheten innan dess också... eller efter..... Herregud. Men är väldigt nöjd med valet att ha egen lägenhet i år iaf, har sovit så mycket bättre vilket gjort att jag kunnat prestera mer på dagarna. Tycker den är så mysig och fin, och det är skönt att komma hem till ett helt annat lugn är på internatet. Även om jag självklart kan sakna det ibland också!
 
jaja, nog pratat. Kanske skriver mer snart! NU ska jag plugga teori som jag hamnat efter i en aning. HÖRS!
 

RSS 2.0