Greetings from UMÄ!

HÄJ!
Ja herregud, här har det hänt grejer! Snart ett år sedan jag skrev sist..
 
Har för tillfället nyligen flyttat in i en mysig lägenhet på Storgatan 83 i Umeå med min pojke vid namn Tom. Har sedan jag slutade Mellansel i somras flängt runt på Hemglass och kört glassbil, samt börjat mitt nuvarande jobb på Big Boy där jag kränger börgare like a baaaaawz! Trivs väl någorlunda hitills i denna nya stad. Det enda som är lite jobbigt är väl att man inte känner så många här, att ha lämnat tryggheten hemma i Sundsvall för detta var lite ett chansande, men jag tror och hoppas att det kan bli bra. 
 
Mina tankar kring framtiden och vad jag vill göra får jag fortfarande ingen klarhet i.
Musiklärare? Sångpedagog? Rock/Studio-musiker? Eller kanske något helt annat, som man nästan självklart får jobb i och någorlunda lön, Sjuksköterska kanske? Blir galen, men känner samtidigt att det kanske inte är världens panik och att man fortfarande är relativt ung.
 
Ska försöka ta tag i mitt musicerande igen. Känns så himla konstigt att gå från att sjunga och spela var eviga dag, till att nu helt plötsligt göra ingenting. Saknar det, en stor glädjekälla för mig. Har skrivit lite eget, och har mina planer. Men nu gäller det bara att få ut det i musik. Det kommer det kommer!
 
Idag är jag ledig. Så jag ligger i soffan och sörplar kaffe samt tittar på OS, lovely! Hoppas allt är bra med er!
Puss & kram
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0